
Rețete bariatrice – Salată de pui cu năut

Ingrediente (4 porții)
- 1 piept de pui fiert, tocat
- 2 linguri de ceapă verde/ roșie, tăiată felii
- 1 lingură patrunjel, tocat
- 1/4 cană ardei gras roșu, tocat
- 1 linguriță suc proaspăt de lămâie
- 1/2 cană nāut fiert
- 2 linguri iaurt grecesc
Direcții
- Se amestecă toate ingredientele într-un bol mare. Savurați ca atare sau peste frunze de salată verde
Notă de rețetă
**Mărimea porției va varia după operația bariatrică în funcție de stadiul alimentar și de toleranță. Consultați-vă echipa de asistență medicală bariatrică cu privire la opțiunile alimentare adecvate în funcție de nevoile dumneavoastră individuale.**
Nutriție
pe porție Calorii 196
Cantitate/Servire% Valoare zilnică Gras 9 grame Carbohidrați10 grame Fibră 2 grame Zahăr 2 grame Proteină 21 de grame